en ENGLISH
ce CESKÝ
de DEUTSCH
es ESPAÑOL
pt PORTUGUÊS
ro ROMÂN
 
Module HELP pentru Profesioniștii din Sănătate
HELP este un proiect al UE care a conceput și produs patru resurse de pregătire (module) în scopul Educației Medicale Continue (EMC) a profesioniștilor din sănătate din Europa. Disponibil gratuit, în 6 limbi, aceste resurse se adresează profesioniștilor pe care îi interesează promovarea celor mai bune practici în prevenția și managementul bolilor cardiovasculare. Ele furnizeaază acces ușor și gratuit la informații, recomandări naționale și ale UE și strategii folositoare profesioniștilor ca să promoveze aceste subiecte în îngrijirile primare de sănătate cu pacienții lor.

Ce sunt modulele HELP ?

Există patru module:

Ritmul Cardiac    Activitatea Fizică    Alimentația Sănătoasă    Schimbarea Comportamentului

Există de asemenea materiale pentru pacienți (care pot fi descărcate sau tipărite și date pacienților) la trei din aceste module - Activitatea Fizică, Alimentația Sănătoasă și Schimbarea Comportamentului.

De ce ar trebui să parcurg modulele HELP ?

Modulele HELP furnizează informații curente despre subiecte importante legate de bolile cardiovasculare care un impact direct asupra îngrijirii pacientului. Profesioniștii care parcurg aceste module vor dobândi aptitudini practice legate de misiunea provocatoare dar esențială de a încuraja un comportament și un stil de viață sănătos. Mai mult, în secțiunea finală, există oportunitatea de a rezolva un test cu întrebări cu răspuns multiplu și de a primi un certificat că ați parcurs modulul.